***********************
17 okt,
14:30 De Treffers - FC Hilversum 2-0
Scheidsrechter: Laarhuis, A.
1-0 Said Echargui (22) (daarmee is Said clubtopscoorder aller tijden geworden, zie op de site onder de uitslagen)
2-0 Erwin Koen (51)

10 oktober 2010
VVSB - De Treffers 3-0
1-0 (44)
2-0 (83)
3-0 Michael van Laere (87)
53e Fabian Peppink rood (twee keer geel)

************
De Treffers-Haaglandia/Winston 1-0 (1-0)
17e minuut 1-0 Said Echargui

gele kaarten:Haaglandia: Serano van de Hurk, John van Otterloo, Jasper Kaffa

rode kaart (2x geel):Haaglandia: Mourad Mghizrat

Bijzonderheid: 31e minuut Bas Bakker (De Treffers) mist penalty.

Opstellingen: De Treffers: Erik Makaay, Jasper Zuidwijk, Jim van Alst, Bas Bakker, Patrick Pothuizen, Said Echargui, Robin Janssen (wissel: Sherwin Grot), Orin de Waard (wissel: Erwin Koen), Ahmet Kilic (Aleh Putsila), Bjorn Suppers, Koen Garritsen

**********

EVV - De Treffers 20.00 uur 1-1

De Treffers is er voor de derde keer op rij niet in geslaagd om een wedstrijd in de Topklasse winnend af te sluiten. In het Limburgse Echt speelden de Groesbekers tegen EVV met 1-1 gelijk. Ondanks het feit dat De Treffers de bovenliggende partij was, was het de thuisploeg die na 62 minuten op voorsprong kwam door een doelpunt van Roel Schirra. Deze voorsprong was echter onverdiend en hield tevens niet lang stand. Nog geen drie minuten later was het Bas Bakker die de rood-zwarten op gelijke hoogte bracht uit een penalty. Door dit gelijkspel blijft De Treffers nog wel ongeslagen in de competitie, maar loopt het onnodig punten mis.

Scoreverloop:
62′ R. Schirra (1-0)
65′ B. Bakker (Pen.) (1-1)

Patrick Pothuizen en Bas Bakker.

Treffers en Oss delen de puntenDe eerste wedstrijd in de zondagtopklasse is geëindigd in een 3-3 gelijk spel. In een aantrekkelijk en spannend verspeelde Oss in de laatste minuten de overwinning.

Vooral in de eerste helft speelde de Treffers uitstekend en drong het FC Oss terug. Al in de derde minuut was er al een gele kaart, de eerste dus in de topklasse, deze was 'toevallig' voor Patrick Pothuizen, ook Bas Bakker kreeg later een prent.
Het duurde een half uur voor het eerste doelpunt viel. In de 30e minuut zorgde Koen Garritsen er via een rake vrije trap voor dat hij de boeken in gaat als de eerste doelpuntenmaker in de topklasse ooit. De treffer van Garritsen zorgde er voor dat de ploegen de rust in gingen met een 0-1 stand.

Het duurde echter niet lang voor FC Oss de achterstand had omgebogen. Nieuweling Jean Black scoorde in de 50e minuut. De treffers had echter geen moeite deze tegenslag te verwerken en wist 10 minuten later via Orin de Waard de 1-2 op de borden te zetten.

Na deze goal leek FC Oss echt wakker te worden. In een tijdsbestek van twee minuten kwam de degradant via Berry van Leeuwen(66') en Emrullah Guvenc(67') op een 3-2 voorsprong. Lang leek dit genoeg voor de overwinning maar de Waard zorgde met zijn tweede treffer in de 87e minuut voor de gelijkmaker. Ondanks een tweede gele en dus rode kaart voor Guvenc(88') wist de Treffers de overwinning niet binnen te slepen.

Maar De Treffers kan terug kijken op een uitstekend debuut in de Topklasse, en ook
de vele supporters (z'n 500!) waren zeer tevreden over het vertoonde spel.