donderdag

Programma donderdag 20.00 uur:
FC Oss – Gemert 3-0
De koploper in de topklasse FC Oss heeft vanavond met 3-0 gewonnen van Gemert. FC Oss blijft daarmee stevig aan kop en Gemert blijft op de voorlaatste plaats staan. In de eerste helft was FC Oss wat sterker, maar had moeite om een bres te slaan in de verdediging van Gemert. Zo´n tien minuten voor de pauze wist FC Oss via Aziz Moutawakil toch te scoren: 1-0

Zaterdag:
Quick ’20 – JVC Cuijk 2-2
Achilles ’29 – VVSB 0-0 (verslag De Gelderlander)
EVV – FC Lienden 3-2

Zondag 14.00 uur:
FC Hilversum – AFC
Argon - Hollandia

Quick '20 - JVC Cuijk 2-2
Quick '20 speelde thuis met het nodige fortuin met 2-2 gelijk tegen JVC Cuijk. Quick '20 kreeg al voor de wedstrijd een forse tegenvaller te verwerken omdat Tim Engbers in de warming-up geblesseerd moest afhaken. Ondanks het overwicht dat JVC had, kwam Quick '20 halverwege de eerste helft via een strafschop van Jordi kamphuis op een 1-0 voorsprong. Vlak voor rust scoorde Dennis Schouten de gelijkmaker: 1-1.

Na rust drong JVC Cuijk aan en kwam na zeven minuten op voorsprong via een strafschop van Randy Hofmeijer. JVC kreeg een paar goede kansen op een hogere voorsprong, onder andere via Achmed El Allachi en Wesley Meeuwsen. Maar het werd uiteindelijk 2-2 op een manier die JVC Cuijk niet zinde. JVC wilde een vrije trap door doelman Bart Tinus laten nemen, maar het tikje terug werd als spelhervatting gezien door de scheidsrechter. Kamphuis sprong er tussen en zorgde een kwartier voor tijd voor de 2-2 eindstand.

Achilles '29 - VVSB 0-0
Achilles '29 kwam in eigen huis niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen VVSB. Achilles '29 speelde vanmiddag niet goed en ook tegenstander VVSB, dat erg verdedigend speelde, kon geen potten breken. Het werd dan ook een typische 0-0 wedstrijd met weinig kansen voor beide ploegen.

Misschien dat de lange onderbreking na een beenbreuk van VVSB speler Richard Dirven beide ploegen wel verlamde. Dirven heeft zijn kuitbeen gebroken en de wedstrijd lag daardoor in de eerste helft bijna een half uur stil. Pas na rust kreeg Achilles '29 een paar kansen, maar Ivo Rigter en Thijs Hendriks hadden het vizier niet op scherp staan en hun kopballen misten het doel van VVSB. VVSB pakte door de remise een belangrijk punt in de strijd onderin, terwijl Achilles '29 na een goede serie in de titelstrijd weer even pas op de plaats moet maken.

EVV - FC Lienden 3-2
EVV blijft maar winnen. Vanavond was FC Lienden in Echt het slachtoffer van de Limburgse dadendrang. EVV bleek vanavond uiterst effectief, want elke kans werd gepromoveerd tot een doelpunt. FC Lienden had een optisch overwicht, maar tot mogelijkheden kwam het niet. Na een half uur was het wel raak voor EVV. Steven Barten tekende de 1-0 aan.

Na de pauze kon het carnaval vroegtijd beginnen bij EVV, want in de 50e minuut verdubbelde Dennis Welters de score.
Tien minuten later werd het toch weer even spannend, want Gerrit Jan Bartels maakte er 2-1 van. In de 65e minuut herstelde Joas Siahaija de veilige marge voor EVV: 3-1. Maar Solomon Caulley was er kort daarna als de kippen bij toen EVV doelman Michel Vercruysse een bal los liet. Caulley tikte de 3-2 binnen. FC Lienden probeerde daarna nog wel de gelijkmaker op het bord te zetten, maar EVV gaf geen kans meer weg.