J. Grot
-------------------------

Achilles '29 - Argon 3-1

EVV - Quick '20 3-1
Quick '20 kon de goede resultaten van de afgelopen weken in Echt niet doorzetten. EVV was met 3-1 te sterk. Quick '20 begon zonder overtuiging aan de wedstrijd en kwam al binnen tien minuten op achterstand door een fraai afstandschot van Dennis Welters. Quick '20 herstelde zich enigszins na die vroege tegenvaller, maar tot echt grote mogelijkheden kwam het niet in de matige eerste helft.

Na rust kreeg Wouter Weusthof voor Quick '20 een goede kans, maar EVV doelman Michel Vercruysse voorkwam dat Quick '20 op gelijke hoogte kwam. Quick '20 zakte daarna weer in en het ook niet groots spelende EVV profiteerde er optimaal van. In de 60 en 61e minuut tilde Jeroen Evelein EVV naar een 3-0 voorsprong. Beide keren stond Steven Barten aan de basis. De wedstrijd was daarmee gelopen. Weustof kopte een kleine tien minuten voor tijd nog wel de eretreffer voor Quick '20 binnen. Doordat EVV door de winst de goede serie wel bleef doortrekken klommen de Limburgers naar de vijfde plek.

FC Oss - Hilversum 2-1
FC Hilversum ontsnapte in Brabant tegen koploper FC Oss aan een grote nederlaag. FC Oss kreeg heel veel kansen, maar de teller bleef slechts steken op 2-1. Beide doelpunten werden gemaakt door Emrullah Güvenc in de 38e en 50e minuut. FC Oss raakte nog diverse keren het aluminium en ook Hilversum doelman Rob Hilbers voorkwam een hogere score. Omdat Mark Daalderop in de 65e minuut FC Hilversum op 2-1 had gezet bleef het door het missen van de kansen onnodig lang spannend in Oss.